View Single Post
Staro 14.03.2014., 00:04   #331
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
riječ je o novome y300;

1) koje folije naručiti s ebaya a da nisu neki "debeli" šrot a s druge strane, opet da ne koštaju ko u nekim trgovinama u italiji, 15€ 2 folije?

2) preporučite mi neku (prozirnu maskicu)... mislim da tu nema greške, ona gel / silikonska TPU prozirna biti će sasvim dobra (ili?), međutim...

3) ... volio bi zaštiti 3.5mm audio jack i micro usb charging jack - vidio sam na ebayu da ima odvojeno za kupiti te protektore, međutim, dali takvo što postoji odmah na maskici? onako ugrađeno? kao šta neki mobiteli (stariji) su imali fizičku vezu te zaštite s mobom, toga više nema nigdje?

4) nikada nisam koristio mobitel koji ima garanciju pa s time ne smijem rootati još 2 godine... čitam neki dan garantni list i piše da nastala šteta na uređaju instalacijom (nekog???) softvera ne spada u garanciju - šta to znači? u postavkama da ako namjestim "nepoznati izvori", tj. da instalirava i ono šta nije sa marketa gubim garanciju? to nema smisla? dali mogu na mobitel koji nije rootan instalirati iGo navigaciju i kako ista funkcionira na y300?