Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.03.2014., 13:51   #10031
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nije Rojsov, on ima stars & stripes paintjob
Znam
http://image.dnevnik.hr/media/images...//60177360.jpg
http://www.index.hr/images2/HummerRojsV.jpg

Citiraj:
Ovaj je bio maslinasto zeleni sa smeđim flekovima (nisam uspio vidjeti jel pravo blato ili je dio farbe).

H1 je, jasno kao dan. Identičan ovom. Rege nisam vidio jer sam buljio da vidim tko vozi, ali učinilo mi se da su domaće.
A ne znam, znam samo da ga je nemoguće uvesti i regati legalno jer ne zadovoljava niti jedan homologacijski uvjet
Možda je netko imao neku grdu štelu pa ga uvezao kao što je to u modi zadnjih 5-6g otkad je onaj zakon o vozilima od iznimne povijesne važnosti, pa se uvoze skyline-i, delte integrale, hachi-i, američki muscleovi, itd.

Citiraj:
Podaci su da troši oko 10-12 mpg što je nekih 25+ litara kod nas
Ma šta je 25l nafte, kad pogledaš koliko imaš u hr imprezi koje troše kudikamo više benzina, da ne nabrajam dalje kakvih sve čuda i potrošača imamo u državi.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
bože me sakloni toga u gradu... stvarno teži mazohizam dimenzijama, a luxury level: jeep m38
Luksuz, što je to? No šalu na stranu, H1-ici to niti je bila namjena niti cilj, zna se zašto je napravljen i za koga.

Kad smo već kod terenaca, jučer sam imao na korištenju Terrano2 2.7tdi, majko sveta, svaki put kad sjednem u tak nešt zgrozim se i sjetim se zašto nisam fan divljanja po brdima i takvih balona na kotačima. Žena mi je dobila morsku bolest od ljuljanja Da se razumijemo, auto je u vlasništvu samo jednog čovjeka i samo on ga je vozio sve ove godine, ima sitno preko 100.000km i održavan je kvalitetno, ali za moj pojam vožnje, ugodnosti i udobnosti vožnje, to je katastrofa (nisam lovac, krivolovac, ne volim divljanja po brdima i brdašcima, dakle isključivo moj osobni pogled na to). Ljulja se gore nego trajekt za italiju, troši ko lokomotiva, ne ide s mjesta, u zavojima ne znaš jel više bježi preko nosa ili dupe i to ni približno vožnjom nekom kritičnom brzinom za cestu koju savršeno poznam, volan je responzivan ko rama na gumenjaku, i uz sve to kočnice su pomalo neadekvatne za masu, a sjedala su pretvrda i nemaju nikakvu potporu. Blagi užas.