ploca mu daje max 2.9...i mislim da nemre prek 3.1 sa modanim biosima(nisam siher) al uglavnom najbolje da ides na tccd/tcc5/tccc rame,te da uzmes ocz plat rev 2 zbog brainpower pbc-a ili corsaira xlm...a ono iz drugog posta da se corsair najbolje kloka je totalna glupost....
dual chanel vise ovisi o pojedinoj plocici a ne obje,stabilan je na svim plocama kao i svaki drugi ram koji se prodaje a da nije pokvaren samo je upitno uz koje latencije(tocnije je napisat da radi cesto an niskim latencijama i da se u obzir ne uzima value serija koaj na sebi nema tccd/utt chipove),moja osobna preporuka je da nades hynix d43 ili d5...najmanje para a definitivno najisplativiji...na utt nemoj ic kao sto ti je marko preporuci tipa ocz gold vx mushkin red itd itd jer imaju utt chipove i preporucena voltaza za njih je 3.0-3.2 sto toja maticna nemoze dati
dakle u kratko:hynix d43,d5 ili samsungove chipove tccc.tccd.tcc5...e sad koji ih trenutno imaju neznam...al znam recimo da je na ocz plat rev 2 tcc5(prije je bio tccd)da je na a dati 566 jednom zgodom bio tccd a sad je najvjerojatnije isto tcc5 i da je hynix d43 bio u hgspotu dostupan neko vrijeme