Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.03.2014., 15:53   #10006
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Tak jaki auti ko ta Corvette skure kvacilo bez problema. Pogotovo ak ih se cesce ganja, vozi po stazi sa downshiftanjem bez blipa i itd. Onda jedan takav start samo dovrsi kuplung ak ne i napravi goru stetu..
Negdje sam cital da su F1 vozaci u manualcima na stazi velki kurioci kvacila jer su zaboravili vozit s kuplungom...

Danas sam prical sa jednim gasterbajterom i ima A4 1.9 TDI 130ks sa 380 tisuca km, kaze bez i jednog kvara. Ne cudim se ili slicno samo objavljujem podatak.. Onda sam malo pregledal Passat, godinu dana star 1.6 tdi i ne znam zbog cega taj auto svi hvale da je nutra nest extra kvalitetan, plastika i sl.. Gornji dio nije nist meksi od Meganeovog a donji dio kokpita je najjeftinija tvrda plastika. Plastika na vratima je isto bezveze sa minimumom tekstila oko kvake. Volvo, koji sam nedavno vozio je po tim stvarima RR za taj Passat.

Kod mene u Zagorju se covjek vozi u 760, produzenom i zakacio je zastavice, EU i CRO ko da je neki predsjednicki. Pitam mu sogora kaj je on neki vozac, ne to je tak iz fore. To meni nadmasuje seljo-tuning, fejk xenone i sl.. Kralj trasha. Zaustavi se pred birtijom i prica s autom da svi cuju. Auto i ima bas te nekakve umetke za zastavice pa je mozda i nekoc bio u slicnoj funckiji.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.03.2014. u 16:05.
MAGARAC je offline   Reply With Quote