Citiraj:
Autor fanATIk
Kakve sad veze ima instruktor s tim što ti je sestra antitalent? Pa ako si vozio dizel u auto školi kolko ti treba da shvatiš da je benzinac drugačiji? Jedno 4 sekunde nakon paljenja vozila. Crkavanje vozla, uzbrdica, osjećaj za kuplung... To su sve stvari koje stekneš praksom. Mislim ono, imat prometnu i bezbroj blamaža i vadit se na auto školu, ma molim te... Tko je to znao vozit kad je izašao iz auto škole? Možeš reć da znaš upravljat vozilom, al da bi rekao da znaš vozit, mislim da je potrebno malo iskustva, prijeđenih kilometara.
|
Frajeru cemu taj stav?
Komentirao sam kolegi koji je reka da mu sestra slabije vozi i da je prakticki uce ispocetka vozit. Sestra mi nije antitalent ali razliku dizel/benzinac nije znala, uostalom nije ni potrebno da zna, ali nakon sta san joj objasnia razlike i sta treba radit skuzila je i dobro "upravlja vozilom" ako cemo po tvome (bez prometnih i ikakvih blamaza, valjda mislis na koleguiznad).
I mislim da si u krivu za instrutore, zasto zenama koje ne znaju ne bi u jednom od 35 sati spomenuli razliku, da znaju sta ocekivat, pa posao im je osposobit vozaca za sudjelovanje u prometu.