Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.03.2014., 15:43   #10002
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Kad mi je mlađa sestra izašla iz škole, nije znala vozit. Tamo vozila dizla, došla doma na slabijeg benzinca, show. Ne koči, ne daje gas dok kreće (naravno, radi dizla), objašnjenje: pa tako je rekao instruktor. Imala jednu prometnu zbog toga i bezbroj blamaža po gradu. Ono tipa, semafor na laganoj uzbrdici, 2 kruga zelenoga su prošla, njoj još auto crkava. Naravno jer pokušava krenuti bez gasa. Osjećaj za kuplung i kočenje motorom uopće nije imala. Morali smo je ponovno učiti voziti. Tako da ako treba nekom kosti polomiti, to su debili od instruktora.
Kakve sad veze ima instruktor s tim što ti je sestra antitalent? Pa ako si vozio dizel u auto školi kolko ti treba da shvatiš da je benzinac drugačiji? Jedno 4 sekunde nakon paljenja vozila. Crkavanje vozla, uzbrdica, osjećaj za kuplung... To su sve stvari koje stekneš praksom. Mislim ono, imat prometnu i bezbroj blamaža i vadit se na auto školu, ma molim te... Tko je to znao vozit kad je izašao iz auto škole? Možeš reć da znaš upravljat vozilom, al da bi rekao da znaš vozit, mislim da je potrebno malo iskustva, prijeđenih kilometara.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 10.03.2014. u 15:48.
fanATIk je offline   Reply With Quote