Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.03.2014., 15:13   #9997
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
A toj ženskoj to nije bio prvi problem. Jednom došla po mene da joj se strgao ključ u bravi. Reko, jebote ako je to napravila fakat se zajebala... Dođem, pogledam, ključ unutra, cimnem volan lijevo-desno i okrenem ključ bez beda. Ženska u šoku, kako si to napravio?
Treći slučaj, ponovno ista garaža, došla po mene da je zaglavila auto dok je ulazila u garažu!??
WTF,opet ja dolazim, kad ono, ženska ima dvorište na L, garaža je pod pravim kutom i malo uvučena uz zid kuće.
I sad ona kad dođe, prvo smota desno i ide do ruba dvorišta pa onda natrag, lijevo i na guzu unutra u garažu, ništa teško. Jadnica kod ulaska smotala malo previše lijevo i naslonila prednji kraj auta na zid prije garaže, zavinula retrovizor. Tako je stala, izašla van i došla po pomoć
A legenda, kad se te žene sjetim, malo smo van grada i svaki put kad naletiš na gužvu na izlazu iz grada od jedno km ili dva, ona je na čelu kolone, ide s posla i vozi se 30 km/h
aha sad sam shvationije potrgala ključ nego joj se volan zaključčao
legenda

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
A kako ce napravit burnout?

Smisao je da proklize, i kocnicom odrzava da ne poleti, nego da stoji eventualno se malo pomice, pogresna procjena s puno konja/momenta i dobijes jako lip smrad lamele

Potpis.
onda mrvicu poslije gasa stisneš kočnicu valjda a ne stat na kočnicu pa onda po gasu još se čudi šta je i gleda gume kao da je od njih
esc je offline   Reply With Quote