View Single Post
Staro 07.03.2014., 21:05   #1
faal
Registered User

Datum registracije: Mar 2010
Crni ekran umjesto Win login ekrana

prilikom paljenja laptopa (lenovo y560 iz 2010, graficka radeon 5730) prikaze se ekran "starting windows" i nakon toga trebao bi se prikazati login ekran, ali umjesto toga se pojavljuje crni ekran na kojem je vidljiv pokazivac misa i prilikom pomicanja steka (a u zadnjih par paljenja se niti pokazivac ne pojavi nego samo ekran). u windowse mogu normalno uci preko safe moda. pokusao sam 3 razlicite vezije drivera za graficku koje imam na kompu i koje sam prije koristio a i probao sam najnovije, pa i one koje windows automatski instalira nakon brisanja drivera i sa svima je isto - crni ekran (mislim da mi je cak prvi put nakon instaliranja default drivera od windowsa - zapravo drivera iz 2010 - laptop se normalno ulogirao i onda sam pokusao staviti nove drivere, pa nije opet radio i onda sam opet vratio na te stare iz 2010 pa nije ni na tima radio). laptop zadnjih 2 mjeseca ne kroistim cesto jer imam novi stolni komp, ali koliko se sjecam zadnjih par puta kad sam radio na njemu i isao ga ugasiti nije se ugasio do kraja nego se isto pojavio crni ekran (ne sjecam se kad tocno, moguce nakon odlogiravanja) pa sam ga nakon nekoliko minuta prisilno gasio na tipku. ne znam jel moguce da ima veze s time. ovaj cas sam pokusao i restore napraviti na postavke od prije 2 mjeseca, pojavljuje se pokazivac misa i crni ekran, u principu nema nekog napretka
faal je offline   Reply With Quote