View Single Post
Staro 06.03.2014., 07:44   #10
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Možda bi nešto postigao, nisam siguran, kada bi deinstalirao drajver za APU nebi li winse nekako priilio da stalno koriste GPU.
Probao sam i to. Cak i u device manager sam disejblao APU ali nema nikakvog efekta osim black screena.
Jos cu danas probati win 8.1. i probati to do kraja izgurati ako ide. Ako ne, idem na drugi laptop i mir.

Citiraj:
Autor Old friend Pregled postova
Nisam znao da i intel ima APU.

Čitam ovo sa svog Probooka 455 kojem trebaju samo AMD driveri za grafu.

Koliko ja znam kombinacija intel-amd treba oba drivera.

Kako se tu olako piše da je neka firma smeće kako onda na tom smeću meni sve radi? Možda zato što mi je već treći HP pa sam doma na njemu? što se tiče popratnog softwera i drivera.
Ova kombinacija gdje je na intel-ovom procesoru APU i gdje je, ati GPU nije bas najsretnija kombinacija koliko citam po netu. A nazalost nisam nailazio na takve postove dok sam citao rewiew laptopa.
Definitivno vise nikad HP pogotovo nakon ovoga. Oni su laptop pustili na trziste prije 7 mjeseci i jos uvijek nisu rijesili bios za njega u kojem se mogu regulirati opcije apu/gpu kombinacije. Tako da ti tvrdnja ne stoji. Malo pogledaj gore ovaj link koji je sluzbeni stav HPa o ovom problemu :

http://h30434.www3.hp.com/t5/Noteboo...M/td-p/3601605

Samo da ti kazem da to uopce ne prolazi i da to rijenje nema veze sa mozgom
junkieee je offline   Reply With Quote