View Single Post
Staro 05.03.2014., 09:54   #6
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Sve fotke koje imaš gore ti ostaju, ali slažem se da su gamad s tim naplaćivanjem.
Sad sam u potrazi za drugim, besplatnim sličnim servisom.

Photobucket?
Imao sam imageshack, tj imam account još uvijek, ali ne uploadam tamo već neko vrijeme, otkad su mi misteriozno nestale fotke, i to onako, random, fali jedno 20% fotki, nevezano uz vrijeme uploada, nego iz svakog razdoblja po par komada. Inače sam koristio imageshack godinama.

Sad imam photobucket i u zadnje vrijeme koristim i imgur čisto jer je jednostavan i brz servis. Photobucket mi je onako, fensi vizualno i fora, ali je limitirajuć, jer ne funkcionira na principu kao npr imageshack - da imaš toliko i toliko gb prostora za upload, nego je ovdje princip bandwitha, znači osnovni user ima 2gb prostora, i pušiona je ako staviš album kao javan, npr album od 500mb, koji će imati puno pregleda, koji će ti potrošiti raspoloživi bandwith za taj mjesec. Ok, nije to tak strašno jer se resetira jednom mjesečno, ali opet je ograničavajući faktor, pogotovo ako ti baš tad treba ta fotka, ili ako si stavio album negdje na neki forum, i kad netko bude htio pogledati ga, ne može dok se ne oslobodi bandwith.

Za mobitele sam složio autoup na dropbox i onedrive i to je to što se arhive fotki tiče, s vremena na vrijeme pobrišem nebitne stvari i prostora je sasvim dovoljno.