View Single Post
Staro 05.03.2014., 09:27   #4
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Za wlan pokušaj maknuti zaštitu (WEP,WPA) ako je ima pa vidi hoće li i dalje prekidati vezu.
GPU se obično aktivira kad radiš neki grafički zahtjevni posao (npr. igranje) pa probaj to. A možda negdje treba urediti to u profilima GPU drivera. btw, jesi li stavio Catalyst ili Mobile Catalyst? Za laptope treba staviti isključivo Mobile Catalyst.
Izgleda da sam problem sa wirelessom rijesio, malo sam se igrao sa zastitom i sad ssve radi kako spada. Makar mi nije bas najjasnije zasto se to događalo. Instalirani su isključivo MOBILE Catalyst driveri, od sluzbenih sa HP-ove stranice do novijih sa AMD-ove stranice. Uglavnom GPU se uopce ne pali sto god probao. Hvala svejedno na pomoci .

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova

2 - HP smetje, na tržište izbačen ne završen proizvod, update će izaći tko zna kada,
u Biosu ima neka jadna opcija u vezi apu / gpu,
vidi > http://h30434.www3.hp.com/t5/Noteboo...d/td-p/3270355

3 - kod njih ta hw tipka pali / gasi zajedno WiFi i Bluetooth, a ako nema opciju kroz HotKey (Quick Launch Buttons) onda ćeš morati instalirati HP Connection Manager sa kojim bi ih trebao moći odvojeno paliti / gasiti.
Bas gledam ovaj topic i ne vjerujem. HP je izbacio model koji nema podrsku za prebacivanje sa apu - gpu. U biosu ja tu opciju ni nemam a imam najnoviju verziju biosa. Glupost da nemoze biti veca.

Ovako to izgleda u win : http://i60.tinypic.com/15n9fdv.jpg

Nema nigdje opcije da se rucno prebaci sa apu na gpu, niti se to automatski događa iako je tako postavljeno. Cak ni kad se u CCC postavi aplikacija na high performance nista se ne dogada.

Sad bi najrađe vratio laptop jer mi ovo nema smisla. Kupljen je za CAD/CAM aplikacije a njih ne vrti uopce dobro, da ne pricam o renderiranju kojeg vrti pIImmx...

Ovo sa HW tipkom sam slozio. Hvala na savjetu Nikky

Sto mi je jos opcija osim vracanja laptopa?
junkieee je offline   Reply With Quote