Dobio sam jedan laptop na popravak i friško sam instaliro win 7 sp1 32bit. Laptop jednostavno neće prepoznat drivere od wifi kartice(Broadcom BCM94332MC), kaže u device manageru unknown device, ne želi ih povuć sa neta niti ručno kad stavim preko have a disk, driveri su skinuti sa ofišl hp sajta. Kad instaliram preko have a disk, kaže da device ima nekih problema ili nije instalirana kako treba uskličnik je na tom. Ne znam jel crkla il šta se dešava uglavnom prvo sam krivo spojio bio bijelu žicu na crnu rupu i ovu drugu obratno pa sam skužio pa okrenuo, ne znam jel to uzrokovalo ovo da ne radi, al sad kad sam ispravio ista stvar. Ne znam ni da li je prije radila jer je laptop bio u kršu nisu se win htjeli podić. Probao sam ju i izvadit i metnut opet ista stvar. Danas sam taj laptop rastavljao bio do zadnjeg šerafa i počistio promjenio termalnu i sastavio nazad, pa sad ne znam jesam ja nešto zeznuo il je tako bilo, pošto je bio punjač isto na njemu skucan pa sam ga zamjenio sa drugim. Radi se o Laptopu hp 6735s.