Pozdrav, imam godinu dana star Toshiba USB 3.0 Stor.e partner eksterni disk od 750 GB, gotovo da nije ni korišten, ali danas, kad sam ga ukopčao ne radi ili ja ne znam što mu treba napraviti. Disk sam prije toga priključio u LG TV, nakon čega sam ga iskopčao i uključio na laptop i disk se više ne pokreće tj. nema Auto playa niti ga mogu vidjeti u My Computeru. Kada ga ukopčam na USB port (probao sam sve portove), uredno se upali plava lampica na disku i čuje se zvuk kako se vrti, ali dalje ništa, lampica tako stoji, a podacima ne mogu pristupiti. Išao sam u disk management i usput da napomenem, da se uredno u donjem desnom kutu nalazi ikonica na kojoj mogu "safely remove"... Imam Win 7 64 bit, a probao sam ga i na drugom PC-u gdje je Win 7 32 bit i ista stvar, pise da uredno radi, lampica gori, cuje se zvuk, al ne moze se pristupiti podacima. Molio bih vas za pomoć, jer ne mogu prihvatiti da su ti diskovi tako osjetljivi, pogotovo ovaj koji je praktično 10 puta uštekan u laptop u godinu dana.
Evo screenovi:
Unaprijed hvala :-)