Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.02.2014., 20:18   #9916
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
A što puniš s njim i koliko to traje?
Daj malo detalja
Punim akumulator od auta A koliko traje nisam nikad mjerio, znam samo kad iscrpim akumulator do kraja da ostavim preko noći da punjač radi svoje.

Citiraj:
Autor GT3 Pregled postova
vec dvije godine koristim bas taj model. dosta je skup, ali skupa je elektronika na auto ako nesto ode. preko zime, spojen je na motor, znaci konstantno 3-4 mjeseca, odrzava aku na motoru. dobio sam nastavak koji spojis na aku i stalno je na njemu, samo spojis punjac. tu i tam, na jesen ili tokom zime, spojim aku u autu (prek vikenda) da ga malo nadopuni. nadam se da tak produzujem vijek akumulatora
Zašto spajaš stalno ako se voziš redovito s autom? Radiš si posla bezveze ako ti je sve ispravno na autu od instalacije i sve radi kako treba.

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova

Ovaj auto mi se bas svida za razliku od Veyrona iako su sasvim drugi karakter ali bas mi je drago da je ovaj brzi. Pravi muski autek.
I meni se sviđa, jako. Al recimo meni su te usporedbe sa Veyronom smješne, jer ti auti nemaju ništa zajedničko osim viskoke krajnje brzine. Potpuno drugačiji koncept i krajnji rezultat uostalom.