Citiraj:
Autor Old Iggy
Ajde malo bolje objasni što želiš? Stabilizator napajanja od 400+ kuna ti je prejeftin? Na stranu što to danas malo tko kupuje jer je bolje ići odmah na UPS, takvi konektori i kabeli su danas u IT-u standard.
|
Želim stabilizator napona I prenaponsku zaštitu. Koliko vidim letve imaju po nekoliko tisuća joula kapaciteta a ovaj apc ima 300. Na netu se priča da je dobro da prenaponska zaštita ima barem kapacitet od 700-800 joula. Tražim nešto na duže staze, nebih htio da moram odmah nakon, karikiram, drugog groma ić kupovat ponovno. Onda ću rađe dati za neki od 600-700kn ali da ima i šuko utičnice da se nemoram zahebavat sa izradom kablova i da ujedno ima i dostatnu prenaponsku zaštitu za dulje vrijeme jer navodno te prenaponske slabe sa vremenom. Zato kažem kvalitetnije, skuplje.
Koliko vidim svi ti uređaji uglavnom dolaze i sa šuko utičnicama pa ne vidim problem ni u tom "zahtjevu". Što je i logično s obzirom koliko se reklamiraju i prodaju za "home" korisnike.
Citiraj:
Autor Bluzer
Eh, ti bi...
Nije to jeftino, to je normalna cijena za takve uređaje jer nema tu neke nauke pošto to nije UPS. Plus, APC je provjerena marka kad su u pitanju takve stvari.
Kakvi radni sati? Imaš potrošiti sat vremena za kupiti uređaj u jednom shopu i 2 kabela u Chipoteci, u čemu je problem?
Ako ti je toliko napon nestabilan, prijavi kvar elektri. 
|
No dobro kolega, zato jer mi možda "ne paše skroz" vaša preporuka nemorate se odmah osjećati uvrijeđeno.

"Ja bih" nešto ako ima baš po mojemu ukusu, da, tako je.