View Single Post
Staro 24.02.2014., 22:26   #3752
ssdv
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Pa jesi li se probao obratit SZK? Kod mene je sve normalno, odnosno nitko od mojih se ne žali .

@ssdv: ako ti je toliko stalo do tih faking 0.5 Mbits onda ih prijavi, raskini ugovor i gotovo. Čemu se živcirati oko nečeg što se jednostavno razriješi? Amisov server je jednostavno spor i vjerojatno nije namijenjen da ga s optikom testiraš. Što ti kaže carnetov mjerač, t-com mjerač? Kako stvar izgleda kad skidaš s nekog privatnog torrenta ili npr. nešto besplatno i popularno tipa neki linux s torrenta? Nije sve na internetu prilagođeno velikim brzinama, pa evo npr. Microsoft Skydrive/Onedrive, download slika s njega mi ide oko 200kBps, a mogu 1.2MBps.
E jbg stvarno, treba čitat...nigdje se nisam žalio na kako kažeš faking 0,5 već na velike oscilacije pri skidanju koje po meni nebi smjele bit samo to !!!!

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Ja sam imao greske na optici, pa je tako isto brzina oscilirala, isto su morali doci srediti to. Tako da sumnjam da je do servera. Amisov server je na gbitu ja vucem oko 150-200mbita iz nizozemske.
Hvala na razumijevanju izrečenog.

Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 25.02.2014. u 00:37.
ssdv je offline   Reply With Quote