View Single Post
Staro 24.02.2014., 16:32   #3749
ssdv
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 79
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Znaci ti imas dosta manje od 20 Mbit dok skidas neke datoteke sa drugih servera, sporo ti se ucitavaju stranice i slicne probleme?
Iz tvojih postova sam shvatio da imas probleme samo sa tim amis testnim datotekama i da ti je brzina prema sve ostalome u granicama normale.

Za zmjerenje brzine za zalbu, koristi hakometar, Amis mora priznati mjerenja napravljena sa hakometrom, samo slijedi upute za koristenje.
http://www.hakom.hr/default.aspx?id=1144

Je upravo tako, sasvim točno stranice se često sporo učitavaju, sa drugih servera se sporije skida a kao dokaz sam ih poslušao i izvršio mjerenje s njihove stranice koja je pokazala veliku oscilaciju pri spuštanju samo jednog fajla, od 0,300 do 2,3 u konstanti pa da uzmem prosjek opet je premalo za tu uslugu.
Mjerim hakometrom mada ako si ulovio iz postova izražavam sumnju u hm ispravnost očitanja. On mi je do sada svako mjerenje pokazao gotovo identično 19,50.
Kada iscrpiš sva uvjeravanja i podneske mjerenja i kada više nemaju odgovor tada te usmjere na hakom jer uvijek je netko drugi kriv.
Ima još jedna stvar koju nisam napomenuo, u jednom trenutku su mi priznali i poslali drugi ruter i tada je 2 dana bilo sve ok skidanje fajla je bilo u normali nekih 2,1 do 2,3 nakon toga opet se vratilo na staro.

Citiraj:
Autor sandokan111 Pregled postova
Ima 19.5 s hakometrom. Kako oni garantiraju 20/10, sigurno imaju neka odstupanja u uvjetima, ako nemaju, tehnicki se moze zalit, ali nekako sumnjam da nemaju, nitko nigdje nikad ne garantira 100% neceg sto ovisi o xx uvjeta.
MAXI
- više od 70 tv kanala
- snimalica
- MediaCentar i amisTV aplikacije: YouTube, RadioBox, Facebook, Novosti, Vremenska prognoza
- zajamčena brzina 20Mbps/10Mbps
- neograničen internet promet- besplatni razgovori unutar fiksne nacionalne mreže<sup style="vertical-align:super">1</sup>

Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 24.02.2014. u 23:37.
ssdv je offline   Reply With Quote