pozdrav
može preporuka za neki program preko kojeg bi imao nadzor na cijelom svojom mrežom i saznao gdje se što spaja preko mog routera. konkretno mislim na nešto tipa wireshark ali to mi baš ne pomaže jer mi analizira samo moju mrežu (sa mog kompa) a ne i recimo laptop koji je također spojen na router preko lan-a. ili još konkretnije, želim saznati točnu ip adresu koju moj iptv receiver koristi za gledanje određenih kanala, dakle adresu i port. čitao sam na stranim forumima da su ljudi upravo preko takvih programčića uspijeli doći do točne adrese za svaki kanal. dakle to izgleda nešto tipa 224.1.1.1 port 3001 za HRT1 na MAX TV-u (barem je takva bila ta adresa kad sam ja koristio, možda se promijenila). sad nije u pitanju max već jedna druga mreža. znam da će stream i kad dođem do njega vjerojatno biti zakodiran, ali nema veze, želim ga samo iskopati
dakle, trebao bi postojati neki programčić preko kojeg bi imao nadzor nad svime što se spaja na moj router, od mog kompa (preko wireshark recimo to ide bez problema), do laptopa i na kraju iptv-a. na taj način bi došao do točne ip adrese za svaki kanal preko iptv receivera
ako netko zna nešto slično što bi mi moglo pomoći neka piše