View Single Post
Staro 23.02.2014., 21:29   #1
Bull_the_Great
Registered User
Moj komp

Bull_the_Great's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
(riješeno) Komp odjednom zamrzne

komp je kupljen prije 2-3 mjeseca . već sam nosio na popravak jednom ali su mi ga vratili i problem se nastavio . sad sam im odnio komp di sam kupio po drugi put ali nekako ne mislim da će riješit ni ovaj put problem ... kupio sam i novo hlađenje za CPU , grafička se ne pregrijava , ali svejedno odjednom kad igram igrice , bile zahtjevne ili bezazlene na Facebooku , komp samo zamrzne , slika se zaustavi , miš ne funkcionira i samo ga mogu na dugme resetirat . windowse sam dao da sredi i drivere sve ispočetka liku koji ima PC radnju ali i nakon clean installa je zamrzavao . ( tad sam ga poslao na popravak da vide da softver tu nije problem najvjerojatnije ) ...

ALI što ako mi ga vrate i opet zamrzava a ja plaćam im popravke ko idiot iako je pod garancijom ( utrošeni rad se plaća , a jak im je rad nema šta ) ? koje su mi onda pak opcije jer ne želim zauvijek igrat na sistemu na kojem samo čekaš da ti grune , da ti visi to iznad glave ?

ja sam im opisao problem i prijašnja iskustva i što sam radio najbolje što sam mogao . RAM je isto čist . osobno sumnjam da grafička kartica nekako ima tvorničku grešku ...
Bull_the_Great je offline   Reply With Quote