View Single Post
Staro 22.02.2014., 17:12   #37402
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
raporat

elem,
kutle, nik i ja se našli kod tunela, a počela je da sipa cca 20min prije zenerke. Night odustaje, kutle se nećka ali je k'o pravi drug ispratio nas do straćare i veli: "ja ću sutra ". Kontamo si nik i ja: za nas je samo "malo sutra", obadva imamo obaveze, a i već smo zagrizli. Ja se prebacim u neki mod kao ono englezići, pa kako oni mogu gore da žive a pada kiša, a voze se...i još se nisu iselili...pa rek'o idem ja. I tako kod skretanja za makadam na runolist počne i vetar da duva+krpe snega, ugođaj eXtra...grizemo i heto nas u lOOgarnici...ko crkveni miševi...raširili se...kad heto Crocusa, e baš mi milo beše . Proćaskali i kao šta ćemo: komba ili 18-20 i eto opet komba, jupi. Temp +1 oC, snijeg+vetar i meni se prsti na običnim rukavicama počeli kočit.

@Bane: stali smo kod onog mesta i nema sahata, vikali smo, čeprkali granama...ali ćorak...pa smo razvili novu teoriju: kad ono on se otkačio malko pa ti pao na nekom drugom mestu. Bilo bi dobro drugi put poneti grablje pa natenane čistit.
Blata ima eXtra i to po principu: uvuče te, prožvače dobrano ako imaš brzine i ispljune đe joj volja...da nije to kao ono živo blato?
Već ima poprilično vododerina, i dalje se preskače ona 2 drveta, a novost je da u kanalima 57ice na početku gdje se fino nabere brzine i u sredini gdje je bilo par kamenja pa se skrene sa desne na levu bandu, više nema ta 2-3 kamena koji su se koristili kao stazica već sad valja kako Nik kaže bunny hopat-cupat tude i to na vreme...inače ode u sredinu u vododerinu, pa kome novci kome opanci.
...na kraju pred zadnji switch-back viknem ja da se mere presjeć na onom nalevo onim strmim delom (crocus kaže da baš nije često vozio stazu pa sam se zato deral) i ova 2 majstora pametna zaobiđu i odu na switch, a ja bosanac popriječim i vala me presjeko, ono mene bolan...samo mi dole proklizo prednji, ali sam potezom partizana prošo k'o Boško pored zasjede. lego fino, ispružio se, kamufliro blatom i hajmo dalje .

Verujem da su me roditelji cjepili u paketu allINone protiv upale pluća .

0 killed today, ponovilo se

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 22.02.2014. u 17:31.
Irvin je offline   Reply With Quote