View Single Post
Staro 19.02.2014., 08:40   #266
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Al opet svako ima pravo na izbor, meni je start is back puno bolji program nego classic shell i zato ga i koristim, a za 2.5 dolara i jednu licencu necu propast.
Nisam se ja uhvatio slamke nego ti kompliciras bespotrebno (i nisi odgovorio kolko start is back zauzima u RAMu kad je toloko "laksi" ?). Ali dobro meni ionako ovo izgelda kao klasicni sindrom HR foruma (svih i ne konkrento sad smao ovaj post). Tko god vani napise neki komentar/review vjeruje mu se bez pogovora i slijepo (i linka se to kao zakon) vise nego da 100 nasih kaze da nesto radi dobro i radi bez problema jer ipak "ono pise na internetu pa mora da je istina" . Isto tako kad god nesto kuipi nesto ima potrebu opravdati kako je to dobra investicija te isplativa kupnja, kad ce ljudi jednom shvatiti da NISTA sto ti ne donisi novce nazad NIJE isplativo ? Mozda je pogodno, svidja ti se i donosi ti zabavu/gušt ali to ne znaci da je isplativo .

Jedino u cmeu se slazemo je da nek svako koristi sto hoce ali to ne znaci da usto treba diksreditirat ono drugo . Znacio je nigdje ne kazem da star tis back je los , dapace odlican je ali ti o calssic shelu pricak kao da je zadnje smece i nist nevalja a ima stotine tisuca zadovoljnih korisnika, valjda su svi u krivu onda . Uglavnom sve 5 (samo Reno 4), svatko nek vozi sto mu je volja i to je to.