Citiraj:
Autor Gondar
Rekao sam i opet ću reći procesor je mozak računala i potreban je za sve i da su ti vaši low end procesori zaista dovoljni za sve nebi nitko ni kupovao ove skuplje i kao i u svim drugim stvarima postoje jeftinije i skuplje i oduvijek je vrijedilo ono koliko platiš toliko dobiješ i nema se tu šta više pričati i razumijem da svako brani svog konja ali ovako kako se AMD fanboysi već godinama brane to je fenomen xD i pisalo se u raznim forumima o tome i koliko su osjetljivi na Intel da ne povjeruješ  ali neka, sebe zavaravate ne mene ja ću uživati u svom Intelu a vi meni tvrdite koliko hoćete da su ti vaši procesori dovoljno ali samo se možete tješiti  još jednom ispričavam se adminima i svima vama ako sam vas slučajno uvrijedio nije mi bila namjerna ali kao što sam već rekao AMD fanboysi znaju toliko branit svog konja da iznose gluposti i ne istine i jednostavno sam morao reagirati. I još za kraj da dodam volio bi više nego itko da AMD konkurira intelu u srednjem i višem segmentu i kupio bi ih odmah ali to se neće tako skoro dogodit jbg.
|
Imam oko 80 igara sa Steama, koristim Eclipse za programiranje, radim sve ostale stvari poput ispisa dokumenata, skeniranja, amaterske obrade slika, Powerbuilder programiranje, surfanje...i jedino gdje nisam zadovoljan performansama na Full HD je GW2...ti još nisi naveo kakve kvantne proračune radiš ili čime zarađuješ kruh da ti je brži procesor od mog bitan..."rješavanje svakodnevnih zadataka" mi je nekako mutno...ko ti postavlja te zadatke? Možemo li dobiti jedan da vidimo koliko vremena mom kompu treba?