Citiraj:
Autor MadBoY
Pa slobodno ti navedes par stvari  . Za sto koristis racunalo da ti treba extra jak CPU?
|
Rekao sam i opet ću reći procesor je mozak računala i potreban je za sve i da su ti vaši low end procesori zaista dovoljni za sve nebi nitko ni kupovao ove skuplje i kao i u svim drugim stvarima postoje jeftinije i skuplje i oduvijek je vrijedilo ono koliko platiš toliko dobiješ i nema se tu šta više pričati i razumijem da svako brani svog konja ali ovako kako se AMD fanboysi već godinama brane to je fenomen xD i pisalo se u raznim forumima o tome i koliko su osjetljivi na Intel da ne povjeruješ

ali neka, sebe zavaravate ne mene ja ću uživati u svom Intelu a vi meni tvrdite koliko hoćete da su ti vaši procesori dovoljno ali samo se možete tješiti

još jednom ispričavam se adminima i svima vama ako sam vas slučajno uvrijedio nije mi bila namjerna ali kao što sam već rekao AMD fanboysi znaju toliko branit svog konja da iznose gluposti i ne istine i jednostavno sam morao reagirati. I još za kraj da dodam volio bi više nego itko da AMD konkurira intelu u srednjem i višem segmentu i kupio bi ih odmah ali to se neće tako skoro dogodit jbg.