Jao kako dobar dan danas, nešto nestvarno.
Krenuli ja i Edo (Pig ovdje i na DB-u) do trga, tamo pokupili Damira iz DSG-a (rampage ovdje) i krenuli mi lagano.
Došli do tunela i tamo malo odmorili. Došli Mic i njegov jaran (Marko ako se ne varam) ali oni ostali čekati Irvina i ekipu, a nas 3 mušketira (kasnije se ispostavilo samo jedan mušketir i dvije pepeljuge) krenuli gore. Još kod tunela odluka je pala (pošto pucamo od konde) cesta gore, ali kako sam ja čitao jučer Irvinov report, shvatio sam da je lojstek (Leustek za picajzle) sheban do Runolista i dalje super, reko idemo mi cestom do Runolista idalje lojstekom. I tako i bi. Kad ono nakon stepki imamo kaj vidjeti.
Ali mene to nije pokolebalo, dok su ova dvojica prerasli u dive i počeli tamo jaukati i kuknjati da mi hebo onaj presvetli sve od reda, da kako sam ih zahebo.
A kaj sad, malo snijega nikoga nikad nije smočilo, osim dvije picajzle koji su imali balerinke na nogama pa ih je to činimi se najviše razljutilo.
Nekako smo se dogegali do gore i kad kod zadnjeg zavoje (onaj jaki uspon prije ceste) imam ja šta vidjeti opet, mučki provokatori sa tunela taman prolaze po cesti i podhebavaju me i smiju se.
Kako je danas bio dobar dan!
Hvala svima, a posebno Irvinu i jednom od Kona.bros na čekanju nas sporijih da se ne pogubimo

Ponovilo se.
P.S. ja danas ucrtao ravno 60km.