View Single Post
Staro 16.02.2014., 21:15   #37362
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
krv, znoj i suze

jao Disneylanda danas (KonaBros, Sale, Mic, Micov jaran nindža-prvo mesto u đijuđitsu evropsko a ja mu ime zaboravio, Bane, 2 jarana Banetova, Marko-protea+Danijel koji nam se pridružuje kod kućice gde se oblačimo-jednom je vozio s nama rigida na kombi, a sad sa GT DH vozilicom)

...leustek i dalje do stepki, a za dalje smo danas odabrali cestu, a to kako je Bane proveo svoju eXpediciju ja nemogu da opišem pa molim druga Baneta da preuzme reč i iz svoga pera lepo napiše kakav je manevar izveo, pa tu bi se i Sava Kovačević zamislio , . Oni koji su ovih dana vozili Leustek će to vrlo plastično doživeti, a i ostalima se lako to dočara, pogotovo kalibar poput Baneta, ipak smo mi zamljaci Andrića, Krleže, Jove Zmaja...

...lagani odabir i komba pada: Bane u kanalima se laktario i šaketo sa nekim drvetom, Marko se kamufliro krvlju od šiba kupina i malina-raja koja nema FF neka pazi, sad to šiblje raste i ima ga ovdje i ondje pa oće da ošine po licu, posebno opasno 'ko nema naočare, nindža se pred kraj na shortcutu zadnjeg switchbacka zavalio na bok, Sale+Mic su nešto izvodili isto napred, a to nisam pofato dok su pričali, jer sam prikunjo.

...danas mi se ostvario dečački san: Danijel mi je dao par100 metara da probam dh biciklo (menjali se) i to možeš slobodno da voziš na auto-pilotu. Uopšte nije bitno gde ti ide prednje kolo, samo puf, puf i gotovo...mekano, brzine nabereš samo tako...svidelo mi se, a on veli meni: malo ti je tvrd stumpy, ma jok reko nije...nakon ovoga tvoga i dormeo je daska .

oznojili smo se, bilo je krvi ali i suza radosnica sa rajom, ponovilo se

...kako niko nije na hitnoj završio, 0 killed today
Irvin je offline   Reply With Quote