Danas sam se prosetao istokom preko Pecovja i Ostreca, recimo da sam isao u izvidnicu.
Kaj da kazem, jedna od najatraktivnijih staza na Sljemenu, ako ne i najatraktivnija, pricali su mi planinari da se tuda ne moze biciklom, sad kad sam vidio - tvrdim da se moze

.
Steta sto staza nije markirana, a zanimljivo je da se spust spaja na 56a, tocno na onom problematicnom krizanju gdje vecina krivo skrene (ima 4 moguca odvojka, a ovaj 5. dolazi odozgora i na njega nitko ne obraca paznju, kladim se da Night zna na koji dio staze mislim

)
Bit ce nesto guranja, i nesto grdog nosenja nizbrdo preko stijene (50-100m), ali ono sto se da voziti je prava bajka.
Spust je tehnikalija malo jaca, stijenje i kamenje + nosacina na jednome dijelu...eh sad, vecini se to nece svidjeti, meni hoce, Micu drzim da hoce, mozda bi se nasao jos netko (Destro?).
Na ljeto se tuda planiram provozati, filmic bute videli, cak ne treba previse pripremati stazu, ali treba pripremiti sebe, dobro se upedalirati i istrenkati FWP, track stand i sl. djidje-midje da idu k' o pjesma, u protivnom se tamo nema kaj trazit.
Jedna proljetna: