View Single Post
Staro 15.02.2014., 18:27   #37348
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
elem,

danas 5 mušketira sa tunela (Sale, Kutle, Elvis, Danijel (sup) i ja) krenuli lagano, sve eXtra se mere pedalat do stepki, a onda kome novci, kome opanci. Mi smo furali na egzotiku pa smo gazili po snegu, a Kutle i Elvis na moje vikanje krenuli za nama umesto da se ko ljudi provezu prema runolistu...i kažu da su požalili, nemojte zamjerit

gore sreli Mirtu i Markana na stumpiju (FSR 2011), oni vele na 18+20 ili pilana a mi chill-out uz kamin pa pravac komba. Sale je navijo za 9-etku, ali nama kola kod tunela, em subota, ja noćna...pa mi nije bio vakat a i njemu taHman stigo jaran Sale (27,5 giant) pa su njiha 2 sprašili tamo...kako je bilo, ima da se čuje.

Komba ko bomba, imaju 2 drveta za preskok, sve šiblje već fino se ispružilo u zrak i tako sam poteg'o neku draču da mi je sve kabanicu srezalo na par mesta+razderotine po ruci, ali to je NN.

nadHlače sam danas testiro (onaj set od 60kn: gore+dolje) i mogu vam reći da sam nakon 7min vožnje napravio suknjicu od njiha (razdvojile se bukvalno na 2 dela) ali sam skonto za šta mogu poslužiti: za one statiste po čaršijama kad stoje ukipljeni, i buraz odeš u London, obučeš se za 60kn (gore+dolje) stojiš tako par mjeseci i heto te sa on-one na leđima

0 killed today

EDIT: kako bi malko odmorili, za sjutra (nedjelja) je dogovor 11h tunel. Zasada KonaBros i ja. Bujrum 'ko mere!

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 15.02.2014. u 19:58.
Irvin je offline   Reply With Quote