Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Ma vidio sam to, nisam rekao da seller laže, kažem samo da ja nisam primio ni paket iako je stalno netko bio doma, ni obavijest da predignem paket. Pa naručio sam nešto od 100€, ne bi pustio da se to vrati nazad u UK bez da predignem, naručivao sam iz UK, a ne Kine jer mi je bilo bitno da dođe u 7 dana, ne 70.
Šta da sad radim sa sellerom?
I mogu li ovim idiotima u HR zagorčat život ikako, iman viška slobodnog vremena? 
|
Sad sam se sjetio imao sam isti slucaj...
Narucio sam led trake u vrijednosti 250$+brzi shipping
50$...i isto tako nema,nema paketa...ja kontaktiram sellera,veli da je poslao...itd,i ja odem nakon 10 dana u postu na branimirovoj i pitam za paket na svoje ime,i slucajno mi kaze covjek koji je stajao u redu da provjerit u firmi Intime u buzinu.Ja ih nazove,oni mi kazu da nisu imali moje podatke tj. broj da mi jave da trebam platit carinu i pdv pa su vratili paket bas taj dan kad sam nazvao.Javio selleru i on poslao nazad meni i opet na Intime i onda su mi se javili i poslali kolko jos treb platit za carinu i pdv i onda su mi dostavili doma...
Mozda ti je u istu firmu otisao paket...
Citiraj:
Autor Ag008
Obrati se i Hrvatskoj pošti jer sudeći po trackingu, nitko nije zakazao osim njih. Daj zahtjev za pronalaskom paketa.
|
Citiraj:
Autor wooden
Kakav zahtjev kad je paket vraćen selleru? Jednostavno nije uručen primatelju (iz ko zna kojeg razloga) i nema se tu više šta pronalazit.
|
:rofl: