View Single Post
Staro 12.02.2014., 22:32   #1571
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Obrnuto, sve si krivo shvatio. Ako je nedostatak, zamjena nema smisla jer će i novi uređaj imati nedostatak. Zato tu "hoda" ili popust, povrat love ili neka treća varijanta rješenja.
Kod neispravnosti prvo ide popravak, onda zamjena uređaja istim.
Nisam ja nista krivo shvatio nego pokusavam shvatit kako ti tumacis zakon posto ti ova recenica "svaki kvar mogao pasti pod neispravnost i potrebu zamjene cijelog proizvoda" navodi da neispravnost sa sobom vodi direkt zamjenu. Znaci neispravno = zamjena, nestostatak = nema zamjene. A to mi se cinilo da nisi prije govorio, evo sad opet govoris obrnuto. Znaci neispravno = nema zamjene, nedostatak = zamjena?

Citiraj:
Autor Old Iggy
Ako je nedostatak, zamjena nema smisla jer će i novi uređaj imati nedostatak
Ova logika smisla nema, tebi se nekaj dobro pomjesalo u svemu ovome.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Kod neispravnosti prvo ide popravak, onda zamjena uređaja istim.
Ne bas. Clanak 424. je prilicno jasan.
Citiraj:
Autor partwish
Tko ti je toliko spreman izaći u susret?
Nema mi tko izlazit sto u susret. Zakon je jasno pisan, samo sto ga ljudi ne znaju, a prodavaci to iskoristavaju. Cak i kad znaju zakon, se prave blesavi dok ne dobiju pismenu prijavu, pa onda znaju da vise nema zajebancije te uredno postupe po zakonu. Bas sam takav slucaj imao ima par dana gdje sam ih usmeno zamolio da nesto rjesimo bez formalnosti jer je tako po zakonu, a znam da firma, barem u sredisnjici, ima iskustva s tim stvarima, i opet su se pravili blesavi sve dok nisam pismeno poslao prigovor. U roku od 4 dana je sve nakon toga bilo rjeseno, jos se u prigovoru prave blesavi i navode da "nisam htio cekati rjesenje sredisnjice bez pisanog prigovora". I oni su mi tad rekli da "mi izlaze u susret" tako da ce mi popravit proizvod jer kao ne bi trebali....
sandokan111 je offline   Reply With Quote