Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.02.2014., 11:03   #9742
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
hahahahha ovaj video gore je ludnica

što je zadnjih dana ljudima po cesti ?!
sinoc se parkirao bocno, kad eto dolazi caddy ispred mene i stišće se. realno, stane jedva.
čekam da vidim kako ce to izvesti jer parkinga 10 metara dalje ima na tone. mic po mic, bubne me, ode naprijed bubne onog ispred (vidi se ljuljanje), ide jos natrag... opet me udari. blicam, lagano potrubim... kad eto žene van, kaže ona sse parkira po talijanski.
gledam, meni nista, drugom autu nista... reko, vozi. nije me uspjela toliko zaparkirati da se nisam mogao izvuci ali koma.
drugi slucaj, stojim na semaforu. sam, guzve i ljudi po cestama nema. kad odjednom... bump cijeli se stresem, gledam u retrovizor... neki stari mi se zabio u guzicu
idem van, gledam, ni meni ni njemu nista... cim sam vidio starog unutra da je izbecio oci ko sova, invalidska naljepnica na autu... mislim si, je?)/( budalu, štedi živac i vratim se u auto i odem.
bilo je toga jos tu... ali se cudim, koliko su se ljudi opustili nekako, da imam takvih slucajeva skoro svaki dan (ovo je bilo sa danom razmaka). apsolutno se nema potrebe nabijati u guzicu nekome, pa da je i ne znam kakva guzva... drugo, parkinga ima gro, ali si je netko zacrtao baš to gdje mu je teško (i na kraju ostane parkiran zaku&($% )

Željac je offline   Reply With Quote