View Single Post
Staro 11.02.2014., 13:47   #426
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Da, nemrembelivit stranica isitdown je down :-D

Ovo sto vidis nove portove se nije dogodilo samo od sebe, nego je to "napravila" T-Com IMS telefonija. VPI/VCI 0/50 je kanal za IMS telefoniju i nema veze s ostalim servisima, internet i IPTV koji se jos emitiraju preko DSL linije.

Inace, radi jednog drugog odgovora sam spojio svoj rezervni ADB router, pa ne bijah lijen spojit i svoj stari DM800 radi provjere mojih c-linija. Obje linije mi rade uredno i otvaraju se programi isto kao i na novom prijemniku. Znam, gubitak vremena, ali htio sam se sam uvjerit

Kako sajt za provjeru stanja servera ne radi, napravi sljedece, tj provjeri svoje linije ili online, ili offline, a na taj nacin ces provjerit i jel serever uredno radi. Za provjeru online odi na stranicu i tamo upisi svoje lnije: http://www.testious.com/.
Za provjeru offline skini program koji ce na tvom kompu provjerit linije. Link cu ti poslat na PP, jer je sa foruma. Ako ti provjera linija sa tim programom na kompu prodje uredno, onda trebas trazit pomoc kod znalaca koji poznaju problematiku cccam emulatora na DM-u...
Prezime je offline   Reply With Quote