View Single Post
Staro 11.02.2014., 00:46   #420
maxba
Registered User

Datum registracije: Feb 2014
Pozdrav,
imam toliki problem da sam se mora registrirati da mi pomognete. Ovako imam ovi navedeni ruter i na njega tj. na mrežu, se nikako ne mogu spojiti s HTC Media Linkom HD. E sad u uputstvima media linka stoji sljedeće:

Media Link HD isn’t compatible with DFS (Dynamic Frequency Selection). In the 5 GHz mode, it is compatible with Band 1 (5.150 - 5.250 GHz) and Band 4 (5.725-5.850 GHz). If your Wi-Fi router has been set up using DFS, Media Link HD won’t be able to connect to your Wi-Fi router. Instead, it will directly connect to your phone and prevent your phone from connecting to the Wi-Fi router.
If you still want Media Link HD to connect to your Wi-Fi router, refer to the documentation that comes with your Wi-Fi router for other methods of setting up a Wi-Fi router.

Jel postupak kako to na ovom ruteru omogućiti, ruter je sad na postavkama od T-Com, zapravo i ne znam jel funkcija DFS aktualna na ruteru.

Inače bi se media link sam direktno triba spojiti na moju wi fi mrežu, jer se konfigurura s HTC One mobitela te povlači podatke i lozinku iz mobitela.
Nadam se da će vas ovo malo zainteresirati pa da mi pomognete

lp

Zadnje izmijenjeno od: maxba. 11.02.2014. u 10:07.
maxba je offline   Reply With Quote