View Single Post
Staro 10.02.2014., 18:57   #3
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Al tehničar kad je bio isprobao ovu utičnicu u kojoj je produžni uključen je reko da je sve ok. Probao sam i zamjenit produžni isto mislio sam da je do njega jer šema mi je takva da mi je mali produžni ukopčan u ovaj sa 8 utičnica to su prenaponske letve obje i mala i velika. Mada sam probao prešaltat sve na drugu utičnicu i opet isto. Znači u cijelom stanu mi nevalja uzemljenje misliš ?

Dal možda može bit kako je star televizor da je neki kondenzator otišo il tako nešto ? Jer kad iskopčam televizor iz struje koji je spojen u istu letvu di je ukopčan i risiver više ne svijetli ispitivač kad ga naslonim na antenski ulaz od risivera.

EDIT:
Čini mi se da je do televizora jer štekalo mi je pa sam ga ugasio na jedno 15min da se malo ohladi i opet upalio i sad ne šteka više no vrlo vjerovatno za pola sata cca kad se malo opet zagrije će počet, mislim predpostavljam nisam siguran.
Al čudno je to kako na recimo hrt 1,2 , rtl, nova tv ne šteka nego samo na history, druge na žalost nisam provjeravao.

EDIT2:
Probao sam sad i na monitoru ugasit ga i stavit ispitivač na njegov hdmi i isto mi svijetli, očito hdmi ima nešto malo struje u sebi pod normalno.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 10.02.2014. u 21:05.
Thermaltake je offline   Reply With Quote