View Single Post
Staro 08.02.2014., 11:43   #3053
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Ne odvija mi se važna komunikacija preko SMS-a pa nemam ni potrebe čuvati poruke.
Nije mi se desilo još da bi mi bila potrebna poruka poslana prije godine dana.
Jest da sam u off topicu ali evo da ti kazem primjer star tri dana. Majka je sacuvala SMS poruke stare sedam godina koje je razmjenila sa covjekom od kojeg smo kupili psa. Prije par dana trebali smo otici nesto fotografirat u Slavoniju u jedno mjesto i majka se sjeti da je taj covjek od kojeg smo kupili psa tu zivi ( nije bitno koje mjesto ). I ne budi lijena ona njega nazove, covjek se nakon pola sata kroz maglu sjeti da je jednog psa prodao u Dalmaciju, majka mu opise situaciju, sto joj treba i covjek ( da ne povjerujes ) kaze da nema problema, da ce otici na to jedno mjesto, poslikat sto treba i meni poslat na mail. I evo jutros meni slike stigle na mail. Covjek nije zelio nista za uzvrat ali na inzistiranje moje majke dao nam je svoju adresu i evo upravo mu idem poslat poklon postom.

Poanta je da nikad neznas kad ce ti nesto zatrebat. Zauzece prostora koje te SMS poruke zauzimaju je zanemarujuce tako da neka stoje, ne pitaju me jesti.