Citiraj:
Autor MAGARAC
Malo koji noviji auto ima posteni feedback na volanu. Vise se radi o tome koji je manje grozan ali nije ni to tolko lose jer ubija volju za ganjanjem i tjera na mirniju i "konforniju" voznju. Ja kad vozim Megane uopce nemam zelju za bilo kakvim ganjanjem zbog "tupog" volana i pekmez mjenjaca a s druge strane u Suzukiju se jedva suzdrzavam da ne pocnem napadat zavoje iako auto uopce nije za takvu voznju. Volan u C4 je najgori koji sam probal, cak je gori i od Korejskih i od PS3 dreka u malom Audiju..
|
novi 208 ima mali volan,nisam vozio ali je fora,displlay je povišen iznad volana
novi 308 isto mislim,to je nova fora kod peugeota
Citiraj:
Autor Burko
da ne bude ona Mazda jadna jedina, ima i Sisak se sa cim pohvaliti: Siščanin se probudio i našao automobil bez ijednog kotača  .
inace sta je najbolje u cijeloj prici, vlasnik auta i ja radimo zajedno  . i rijec je o uber autu, fiatu grande puntu 2007-o godiste, 1.4, nekih 7x konja benzinac.
a felge su bile tak-tak, nista posebno aluminijske. nisu ruzne bile, ali nisu niti ble VAU....... ostavljen na asvaltu takoder, nikakve klocne ili cigle........
|
Sisak je postao poznat

,kao fora svi neka sirotinja a ono kupuju se audi a osmice i tako,šestica zapravo