Nabacio sam jucer na Z1 ovaj zadnji firmware 14.2.A.1.136. S njim se dobije opcija "čačkanja" po White Balanceu u settingsima pod Display. Ukratko ekran(iza ovog updatea) sa svim vrijednostima namještenim na 0 izgleda malo žućkasto što se i neda primjetiti dok malo bolje ne pogledaš(pročitao na xda pa i sam primjetio).
Po forumu sam na xda pročitao svakakve prijedloge namještanja veličina pod red,green,blue (moja postavka - R:0, G:0, B:115). Ukratko sada sam stavio ovako, podižući samo vrijednost plave i s tim se izgubi onaj žućkasti efekt. Ekipa je radila svašta podešavajući ove vrijednosti, dobivajući izgled boja kakav na ekranu ima HTC ONe...do iPada..
Moje pitanje je jeli tko od Vas dirao to i kakve je stavio brojke? ...za slučaj da je našao još neku bolju kombinaciju da podijeli ovde
Btw, iza ovog updatea mob. navodno ima bolje ponašanje baterije, duže traje, meni je score na AnTutu porastao na nekih cca 34 i pol tisuće(stock rom, unbranded).. a od problema koji se spominju tipa spajanje na nove Wifi mreže koje su neki vani imali, ja nemam ništa zasada.