View Single Post
Staro 06.02.2014., 08:28   #10
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor zhaccc Pregled postova
Kako si "otklonio" problem?
Probat cu ukratko prepricat pricu pa ti zakljuci koliko to sve smisla ima i zašto svi mrzimo te "random digitalne duhove" ilitige besmislene probleme gdje je teško otkloniti problem jer nema nikakvog smisla.

Na H50 radijatoru idem promijeniti vent, staviti novi Schyte GenlteTyphoon jer su zaista vrh ventilatori(i jos dam za to 120kn budala, za jedan vent).
Otkvacim 3pin konektor, presaraufam vent, i bam, nema boota. A da stvar bude jos cudnija, svi ventovi spojeni na maticnu su mrtvi, ne vrte se. Gledam dafuq.
Raskopam komp, vratim stari vent, clear cmos, bla bla, standardna procedura, nista.
Izvadim graficku (koja je i sad u kompu), probam u palit komp, sve normalno radi, integrirana grafa daje sliku, ulazi u win.
Reko sebi, super, grafa stara tjedan dana - crkne. Idem ju isprobat kod frenda, radi normalno.
E onda sam se tu zbunio. Moj komp radi normalno, ali kad ubaci ispravnu grafu koja je do maloprije savrseno radila, nece ni bootat ni pomaknut se.
Znaci sve komponente su ispravne, ali jednostavno nece radit zajedno.

Onda sam popizdio, reko fuck this shit, neda mi se ni gledat to vise i odnio komp u Links.

Zvali su me za par dana da sve radi normalno i da su mi updateali BIOS i drivere Jebeno, spasili su me. Njima je komp normalno radio cim sam ga donio.
Koliko sve to ima smisla, procijeni sam.

U principu, kostalo me zivaca i 200kn linksove dijagnostike
A sto se zapravo dogodilo i bilo uzrok problema, ne znam ni dan danas...
Sam Fischer je offline   Reply With Quote