Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.02.2014., 20:29   #9707
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
di baš fabija od svega na kraju... jedino mjenjač valja na njoj, ostalo sve je totalni blah.
Mogao sam birati na kraju Pola ili Fabiu karavan, pa je ipak veći auto odnio pobjedu.

U ova dana vožnje sam primijetio neke stvari. Nisam fan VW grupacije, ali auto stvarno nije loš.

Regulacija zraka hladno/toplo je napravljena za ljude s jako jako malim prstima i rukama. Nemam nešto velike ruke, ali podešavanje toga me podsjeća na vađenje pringlesa iz one njihove kutije kad je na pola puna. Samo palac i kažiprst prema cilju

Osjeti se ponekad da je tih 75 KS malo (1.6 TDI), pogotovo u prvoj i drugoj. Nakon tog me čak i iznenadila, dosta lako se popne na 110-130, ali još uvijek je dosta tiho u unutrašnjosti, samo se vjetar čuje.

Volan je užasno tvrd i nekakve čudne rubove ima. Vozio sam starije aute s boljim plastičnim volanima, ali ništa strašno. Našao sam si poziciju koja mi paše.

Sjedala su iznenađujuće udobna, kao i sam auto. Imali smo doma Golfa 3 u ono doba i često sam se u 5 vozio i ova Fabija je neusporedivo udobnija.

Pedale su mi čudno smještene. Kao da je kuplung preblizu kočnici i još pod nekakvim čudnim kutem pa osjetim kako mi noga samo klizi preko pedale

Sve u svemu, ugodno iznenađen autom prema onom što sam pretpostavljao.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote