Citiraj:
Autor syss
di baš fabija od svega na kraju... jedino mjenjač valja na njoj, ostalo sve je totalni blah.
|
Mogao sam birati na kraju Pola ili Fabiu karavan, pa je ipak veći auto odnio pobjedu.
U ova dana vožnje sam primijetio neke stvari. Nisam fan VW grupacije, ali auto stvarno nije loš.
Regulacija zraka hladno/toplo je napravljena za ljude s jako jako malim prstima i rukama. Nemam nešto velike ruke, ali podešavanje toga me podsjeća na vađenje pringlesa iz one njihove kutije kad je na pola puna. Samo palac i kažiprst prema cilju
Osjeti se ponekad da je tih 75 KS malo (1.6 TDI), pogotovo u prvoj i drugoj. Nakon tog me čak i iznenadila, dosta lako se popne na 110-130, ali još uvijek je dosta tiho u unutrašnjosti, samo se vjetar čuje.
Volan je užasno tvrd i nekakve čudne rubove ima. Vozio sam starije aute s boljim plastičnim volanima, ali ništa strašno. Našao sam si poziciju koja mi paše.
Sjedala su iznenađujuće udobna, kao i sam auto. Imali smo doma Golfa 3 u ono doba i često sam se u 5 vozio i ova Fabija je neusporedivo udobnija.
Pedale su mi čudno smještene. Kao da je kuplung preblizu kočnici i još pod nekakvim čudnim kutem pa osjetim kako mi noga samo klizi preko pedale
Sve u svemu, ugodno iznenađen autom prema onom što sam pretpostavljao.