View Single Post
Staro 04.02.2014., 19:15   #383
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Jesi pogledao koje je opterećenje sistema na adb-u? Kod mene je to dovodilo do usporenja u kombinaciji sa smetnjama na liniji. Samo što je tada meni S/N bio između 4.8 i 6 dB. Inače od zadnje intervencije sve radi dobro, ali moram svaka 3-4 dana resetirati router jer veza naprosto pukne i ne vraća se za razliku od prije kada je znala pucati(obično nakon 10-ak dana), ali se konekcija vratila. Sada imam isključen TR-069, ali nisam siguran da li to ima utjecaj na automatski reset linije koja je pukla. Mislim da se ovdje radi o već spominjanom "zamoru" routera. To mi je do sada nepoznat pojam jer sam moj stari SE-555 rebootao samo kad je nestalo struje ili smo bili duže odsutni od kuće.

Oprosti, možda pitam glupo pitanje, ali jesi li ti siguran da je sve Ok na relaciji računalo-router? Možda je problem u kablu, wirelessu ili je na računalo zasjeo neki virus/malware domestikus vulgaris. Sa tvojim postavkama ne bi smjelo biti nikakvih problema i morao bi dobivati daleko veće brzine na speedtestu.

Zadnje izmijenjeno od: herion. 04.02.2014. u 19:23.
herion je offline   Reply With Quote