View Single Post
Staro 02.02.2014., 12:10   #1527
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
u stvari da, oni bi to prepakirali i prodali kao novu/izloženu! tko može znat da je bila korištena kad je radil svega pol sata (ili manje)...

a s druge streane, kako vratit ako je proizvod proban i nije više original zapakiran??? Dakle nije neispravno ali kupac eto popljuvan od "znalaca" doma želi zamijenit, recimo proc X4 955 za FX 1555....
čim prodavač odbija primit, kupac po balkanski odma prijeti inspekcijom, udruzi gosp. Rkmana, novinama i tako...
dakle, tko je onda u pravu????

ali da, volio bi čuti mišljenje forumaša koji tako zagovaraju vraćanje robe i onda ih boli kuki što će prodavač s time!!!!
trebalo bi imat dva brodska kontejnera za te vraćene stvari jer ni proizvođač ih ne želi...pa nisu prodavači ovce - imaju oni stručnjaka koji im govorii koliko financijski mogu primit natrag robe a da i dalje imaju rentabilno poslovanje...
a koliko vidim vi bi samo kupili pa vraćali - to što zakon pišu oni koji o tom pojima nemaju je druga priča pa nećemo sad o tome.
Dobro ,vidim ja da se povela ovdje rasprava ,a nino sorry,nisam pratio ovaj podforum par dana pa vidim da su me neki i uvrijedili ,ali na daljinu je to uvijek lakše nego u lice, zar ne!O tome ne želim raspravljati.Da pojasnim ,ja sam karticu uzeo u Adm-u na njihovu preporuku,jer sam tražio nešto tiho.Prodavač mi je rekao da je gore accelero cooler i da je tiha ,i ja sam vjerovao.Išao sam u Zg po nju i kada sam je isprobao vračao se u Zg jer nije bila ni blizu tihe,dakle potrošio dodatnih 100kn na put!Sve što sam kupio do tada u admu je otvarano,bila je i ova kartica,čak je i antistatička vrečica bila poderana na jednom mjestu.Ali nebitno,ja nisam tražio povrat novca,već sam mislio nadoplatiti 450kn za 5770 vapor x koja je bila provjereno tiha,ali mi nisu dopustili i zato im zamjeram.Ja tu karticu ne bih uzeo na svoju ruku da mi nije preporučena ,a kada sam je htjeo zamjeniti
hladno sam odbijen .Ovo je podforum iskustva koliko razumijem pa ne kužim čemu takve reakcije jer ja sam samo iznio svoje iskustvo koje je negativno.Ne kažem da se stvari nisu promjenile,pošto je danas puno žešća konkurencija nego prije dvije godine.Ajde pozdrav svima!
emilblomsky je offline   Reply With Quote