Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.01.2014., 22:56   #9652
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Čak se iz slike ne može dobiti potpuni dojam koliko ta ploča viri van prema sredini.
Opet ponavljam, što se prostora u unutrašnjosti tiče, Peuget 308SW. Brutalno. Al na njemu su mi svjetla prednja po noći nekako čudno radila kad smo kroz Bosnu išli. kao da nije ništa osvjetljavalo

Čak sam i iznenađen danas bio sa Citroenom C4 Medveščak edition. Onaj najslabiji dizelaš sa 90ak konja - Zagreb - Ljubljana - Žiri i nazad, autoput do 120kmh uz par preticanja te lokalna cesta 60-70kmh (snijeg je bio opak) uz malo vožnje po ZG-u i Ljubljani. Ispod oko 4,5L na 100km sa 3 osobe i automatskom klimom (ak to kaj znači). Jedino ono njegovo podvozje, kao da auto pliva kad se pređe preko šahta.
Auto koji u pravilu do 80-100kmh troši 3-4L na 100kmh. Samo pitanje je koliko će držati bez ikakvih problema. Službeni za sada na 72 000km i da pokucam, nikakvih problema. Baš niti jedan. Zapravo jedan je bio prve godine, elektronika je poludila (auto nije upalio) jer se neka brtva u kućištu opustila na hladnoći pa je to bilo potrebno zamijeniti. Od tada tip-top. No njemu je preglednost iza velika mana.