Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.01.2014., 20:26   #9627
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor domis Pregled postova
Takvo parkiranje ne ohrabrujem, a niti ne osuđujem ako je u pitanju poluprazno parkiralište shopping centra gdje dok sparkiraš jedva otvoriš lijeva i desna vrata (poput recimo OBI u Varaždinu).
Radije vidim nekoga sparkiranog preko 2 mjesta nego da je samo koji centimetar preko crte.
Ako je preko dva mjesta, onda vidim da ga boli ona stvar, a ako je koji cent preko crte onda je retardiran.
Takvih "parkiram cent preko crte" ima puno previše i na već jebeno uskim parkirnim mjestima ne možeš nutra uguziti niti smarta.

evo zato je bio onaj moj komentar. Ako to smatrate bahatim, nije moj problem.

I za kraj
Jedno je besplatni poluprazni parking shopping centra, a drugo je parking koji se naplaćuje (javni ili privatni). EOD
Možeš ti EOD-at koliko hoćeš Ipak se nastavlja.
Čovjek ne zna parkirati i točka. Nema veze boli li ga nešto ili ne.
Ja uvijek palim svjetla, nakon paljenja auta, uvijek se povežem, uvijek dajem žmigavac (pri skretanju/kretanju), uvijek se držim svoje trake, uvijek parkiram među crte (makar bio sam na parkingu), uvijek pazim na djecu/pješake/bicikliste, uvijek vozim trijezan......

Nema onog, sada ovako, sada onako. Uvijek i točka.
Prečesto sam slušao: "Prvi put nisam pogledao; Baš danas nisam pazio; Stao sam na pet minuta.....".

Alergičan sam na idiote koji se ne parkiraju kako treba. Jedina isprika je smrtna opasnost, pa je stao/stala bezveze pred bolnicom/hitnom. Ostalo su gluposti. Jao.