Dode to s godinama i s iskustvom. Taj dio o nekoj vozackoj kulturi i postaovanju drugih vozaca, propustanju i sl..
Meni je jutros na SXu ostal metar kvadratni snijega na krovu kojeg nisam pocistil zbog zurbe, nisam ni trebal ic s tim autom. Desilo se to se to pretvorilo u santu leda zbog koje je cijeli auto opasno vibriral iznad 100. Vec sam se prepal da je nekaj otislo u k tak da mi je pao kamen sa srca kad sam to gore doslovno podigao i bacio u jednom komadu. Ne sjecam se kad mi se tak to zaledilo i mislim da mi nije nikad nest slicno smetalo.
Dobro su i Megane vozi na snijegu. UT8 su odlicne za takve ceste, manje za suho posto su grube i dosta bucne sa velkim otporom. Hoce se tu i tam zavrtit unutarnji kotac u zavojima zbog navale momenta i nepaznje z gasom ali ESP to sredi da se ni ne skuzi. Ugl. sam zadovoljan sa zimskim ponasanjem. Fali mi grijac prednje sajbe i dosta sporije se zagrijava od Suzukija koji otopi sve u par min.
Btw na 7.5 tisuca sam utanakal oko 2.5dl ulja akj bi trebalo bit normalno za nov motor.