View Single Post
Staro 30.01.2014., 00:25   #367
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Nakon što su mi frendači napričali prije tjedan dana da pizza iz Španskog, pizzeria Mozart, niš ne valja i da je Mr. Jack puno bolji, napravio sam paralelnu usporedbu pizza iz te dvije pizzerije.
Iz Mozarta sam počeo naručivati prije 2-3 godine kad je Jack postao loš što se sastojaka tiče, i naručivao vrlo često, pa mi je čudno bilo kako to da ne valja.

Naručio sam u oba slučaja miješanu s eXtra gljivama.

Jack ima nešto bržu dostavu do mene, al su ionako bliži.

Velika pizza kod Jacka s ekstra gljivama košta 50kn i veća je nešto od Mozartove koja košta u istom setupu 37kn. Ovu veličinu su dobili napuhavši tijesto, količina sastojaka na obje je podjednaka, Mozartova izgleda natrpanije.

Mozartova >> Jack. U svakom pogledu. Ukusnije tanje tijesto, više gljiva, kvalitetniji sir i tanji rub.

Kod Jacka koriste slatki ketchup za umak što je neoprostivo, sve koji stavljaju slatki ketchup, ma bilo kakav ketchup na pizzu bi trebalo spalit na lomači.

Kad se na to sve pridoda 13kn veća cijena... Nikako neću više naručivati od njih. Nisam znao da je 13kn cijena dvije masline koje dobiješ u jacku...

Jesu mi ga metnuli bome.

Da se razumijemo, pizza iz Mozarta je vrlo ukusna, ne prebogata, ali mi je uvijek taman. Ne znam kako nekome nešto može falit i još da uspoređuje s Mr. Jackom.

I da, vrijedi spomenuti da je u Mozartu dostavljena pizza ista kao da naručujem u njihovom prostoru.