View Single Post
Staro 29.01.2014., 12:09   #3150
Child Of Bodom
Premium
Moj komp

Child Of Bodom's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Pepermint Pregled postova
kad ti seller posalje refund ebay automatski zatvara case
ovo je 100% povjereno, jelda?

Jer problem koji imam trenutno je ovaj :

-trenutno imam problema sa 2 otvorena case - tražio sam povrat. Oba sellera me već par dana (jedan kaže da je uplatio prije 4dana, a ovaj drugi prije 3dana) uvjeravaju da su mi poslali refund, no ja ništa ne vidim od povrata na paypalu.

napomena : kad se dobije refund,onda na ebayu pokraj itema ona "ikona o povratu" postane aktivna,i kad bih nakon toga provjerio povrat na paypalu - sve je bilo ok uvijek. Međutim sada tu ikonu (kao i sve ostale detalje o ta dva itema) ne mogu vidjeti jer se itemi prikazuju u rubrici "Purchases :Archived (Last 3 years) budući da je prošlo već više od 60 dana od te dvije kupnje (koje su bile 24.studenog 2013 ).
Drugim riječima, sada tek kad vidim stanje na paypalu mogu biti 100% siguran da su mi vratili lovu, nemam mogućnost provjeriti je li "ebay to evidentirao" pomoću one ikone.

Da čekam još par dana (7 dana od njihove navodne uplate) ili da odmah idem na escalate..? to nisam još nikad.

Ili postoji kakav problem na mom paypalu? jer...je li baš moguće da me istovremeno 2 sellera žele zeznuti ?

Možda nešto ne štima sa mojim računom pa ne funkcionira povrat? ili.. (ali to je teško moguće jer sam pred 2tjedna imao jedan uredan refund i sve je bilo ok)
Child Of Bodom je offline   Reply With Quote