Citiraj:
Autor trouble

Nemam sliku,ostao legendec u kući na vrhu ormara. Dakle koštao je ko svetog vraga kajgana,must have item tamo 2001. kad me Ruđer okotio. Rastavljan par puta radi restauracije,reparirao kabel,vozio ga na dijalizu ako je trebalo ali prije 4 godine je jendostavno pustio dušu. Obratite pozornost na položaj thumb buttona...nije se trebao palac selit da bi nekom uvalili kundak u gubicu(aka bashanje) i dosta je olakšavalo stvar. Nažalost nisam uspio sličan sistem naći. Ukratko...legenda...MouseMan Dual Optical.
|
upravo ga koristim!
epic mis, sjecam se da sam bio ko da sam dobio na lotu kad ga je stari donio s posla nakon sto ga je imao 1 dan i zakljucio da mu ne pase i dao ga meni.
otisla mu je ta guma sa strane pa sam zaljepio neku foliju na to mjesto i sad sluzi ko backup mis kad zatreba. i scroll mu vise nije ko u mladim danima, ali drzi se jos.
nakon njega je isao G5, pa G9, pa G500 pa G700 i sad G700S.. svi su dobri, ali taj mi je najbolje pasao u ruci. G700/S su mi nekako najslicniji u ruci njemu i imaju 2 gumba kaj isto ne moras mrdnuti palac nikamo da ih kliknes.