Citiraj:
Autor Nikky
Well, nisam htio ništa komentirati dok nisam provjerio kako radi i pod BartPe / Reatogo,
tu radi jednako dobro kao i kod std. winsima (x86 verzija).
|
Yes sir!
Ja ga testiram u x64 verziji na Windows PE amd64 kernelu tako da mi je to poprilicno dobar pokazatelj rada u limitiranim uvjetima. Obzirom da Bartovi i frendovi imaju kud i kamo vise funkcionalnosti nego standardni PE, zime nema.
Edit: PCI-Z isproban na ReactOS i Windows Neptune. Na oba radi bez vidljivih problema, i CLI i GUI varijanta.
Citiraj:
|
U ovoj zadnjoj javnoj verziji šta si je malo prije digao na PCI-Z stranicu si neš sprčkao pa ti ostaje prazni cmd ekran iza (prije nije):
|
Let me introduce you to Mr. Manuel.
http://www.pci-z.com/#usage (predzadnji paragraf)
Citiraj:
|
Ako ti to komplicira stvari, napravi odvojeni exe za cmd verziju za cmd.
|
Mislio sam mozda odvojiti, i iako znam da je ovo malo ruznjikavo, jedan je file i mozes s njime sto god zelis bez narusavanja funkcionalnosti GUI-ja i/ili CLI-a.
U obrnutoj varijanti moram otvoriti novu konzolu kada pokrecem softver iz CLI-a, pa je to dosta ruzno za koristiti ekipi koja je pocela trositi PCI-Z u nekim automatiziranim procesima gdje kupe podatke preko pipea i slicno.
Ovako, kada pokrenes aplikaciju kao standardnu Window aplikaciju, samo se pojavi taj blesavi CLI iza i to je manje vise to.
Edit: Uz jos malo koda (CreateToolhelp32Snapshot() + TH32CS_SNAPMODULE parametar i cupanje szExePath iz MODULEENTRY32 strukture pa FindWindow()+ShowWindow() za "skrivanje" CLI-a, sto unatoc dokumentaciji radi ipak od W2k pa sve do W8 x64, ako ce nekoga zanimati iz "ispod haube spektra"), CLI se prikazuje ali instantno skriva. Nije neko rjesenje (nazalost, AFAIK, boljeg nema u ovakvoj kombinaciji), ali barem ne ostavlja ruzan prozor upaljen cijelo vrijeme.
Citiraj:
|
Također u toj verziji i ovoj šta si jućer stavio na pce imaš greškicu sa "generalnom" / File version (prije ti je to radilo ok):
|
Ispravljeno!
Weeeey!