Citiraj:
Autor legija
Netreba nikakav zadnji pogon ni nista za drift  ako ja mogu sa skodom sdi driftat onda se moze sa svakim autom.Ali ako si pocetnik bolje uzeti auto i malo na kakav prazan parking i ispobati sta su ti mogucnosti. Jer na cesti jedan krivi pokret sa 30kmh vjeruj mi da mozes dosta slupati auto.Pogotovo kada lupis u malo vecu hrpu snijega recimo od ralice(tvrd kao kamen). Nisam neki extra drifter ali se znam zabavit i lijepo proc neka raskrizja ali ipak po glavnoj cesti neka te malo vise odnese mozes se lijepo nabit u kakav jarak.
|
Upravo to, prosiranje, parkinzi i udri, tako san ja, pa nekad se zabijes u nanos, nekad dobro, nekad te odnese i jednostavno se naucis, pogotovo mi dalmosi di nam je snig rijetkost dobro dodje... A crash testovi su s 50 tako da se auto moze razbit, ali opet nije neka kriticnost kao sa 100 npr (sta mladi misle da je pizdarija), a nije isto jos kad se zabijes haubom, vratima ili se okrenes na krov. Sta se tice prednje dobro je i to, ali generalno po meni je bolje da krenu s kockicom se igrat,
pa da saznaju koliko ne znaju. Naravno sve u granicama normalnoga.
Citiraj:
Mene kada sam polozio pucalo je da si uzmem swifta gti ali drago mi je da ga nisam uzeo jer bi vjerojatno zavrsio 2 metra pod zemljom.Sada mi je bitnije koliko auto trosi nego koliko ide Mada ova skoda nemoze ni 160 po autoputu meni je ipak drago proc 6 litara na 100km
|
SDI - Samo Da Iđe
A sve ovisi koliko km radis, a opet ja nisan za auta s kojima ne mogu lako pretjecat, a to je brat bratu svako auto ispod 90ks (TD/TB/NA), i naravno sve 10 mi je podnošljivo za livat, priko toga je već vikend auto (dok ne dobijen 7/39

)
Swifta nebi uzeo jer mi je gadan :P