Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.01.2014., 11:08   #9552
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor legija Pregled postova
Netreba nikakav zadnji pogon ni nista za drift ako ja mogu sa skodom sdi driftat onda se moze sa svakim autom.Ali ako si pocetnik bolje uzeti auto i malo na kakav prazan parking i ispobati sta su ti mogucnosti. Jer na cesti jedan krivi pokret sa 30kmh vjeruj mi da mozes dosta slupati auto.Pogotovo kada lupis u malo vecu hrpu snijega recimo od ralice(tvrd kao kamen). Nisam neki extra drifter ali se znam zabavit i lijepo proc neka raskrizja ali ipak po glavnoj cesti neka te malo vise odnese mozes se lijepo nabit u kakav jarak.
Upravo to, prosiranje, parkinzi i udri, tako san ja, pa nekad se zabijes u nanos, nekad dobro, nekad te odnese i jednostavno se naucis, pogotovo mi dalmosi di nam je snig rijetkost dobro dodje... A crash testovi su s 50 tako da se auto moze razbit, ali opet nije neka kriticnost kao sa 100 npr (sta mladi misle da je pizdarija), a nije isto jos kad se zabijes haubom, vratima ili se okrenes na krov. Sta se tice prednje dobro je i to, ali generalno po meni je bolje da krenu s kockicom se igrat, pa da saznaju koliko ne znaju. Naravno sve u granicama normalnoga.
Citiraj:
Mene kada sam polozio pucalo je da si uzmem swifta gti ali drago mi je da ga nisam uzeo jer bi vjerojatno zavrsio 2 metra pod zemljom.Sada mi je bitnije koliko auto trosi nego koliko ide Mada ova skoda nemoze ni 160 po autoputu meni je ipak drago proc 6 litara na 100km
SDI - Samo Da Iđe

A sve ovisi koliko km radis, a opet ja nisan za auta s kojima ne mogu lako pretjecat, a to je brat bratu svako auto ispod 90ks (TD/TB/NA), i naravno sve 10 mi je podnošljivo za livat, priko toga je već vikend auto (dok ne dobijen 7/39 )

Swifta nebi uzeo jer mi je gadan :P
Baja 001 je offline   Reply With Quote