Citiraj:
Autor burmuz
Imam jedan problem. Zaledio mi se auto skroz jer sam ga ostavio vani dok sam bio na poslu. Kasnije sam ga očistio koliko sam mogao ali je ostao zaleđen na nekim mjestima.
Razmišljao sam da ga otopim toplom vodom ali nekako mi se nije činilo kao dobra ideja.
Ujutro kad sam išao na posao počele su mi se paliti lampice za ABS i ESP te mi stoji lampica da je kvar ( onaj ključ mi svijetli ). Radi se o Renault Meganeu btw. Kočnice mi rade i auto se da voziti. Što da radim? Da pričekam da dođe bolje vrijeme i auto se otopi jer možda led zeza? Ili da odem do servisa, pošto mi je garancija valjana? 
|
Reno i struja,priča (problem) stara otkad je i struje u automobilima

Odi u servis nek ti spoje na dijagnostiku pošto kažeš da je pod garancijom, nema tu druge mudrosti, tako ćeš odmah vidjeti jel samo negdje neki spoj došao u kontakt s vodom ili je nešto gecrk.
Nikakvo topljenje toplom vodom ni slične ludosti ni pod razno. Već par godina otkad živim u svojoj kući nemam garažu i auto/i stoje vani pod svim vremenskim uvjetima i nikad niti jednom nije ništa bilo, upališ auto 15-20min prije kretanja da se zagrije kak spada i sve5

.