Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.01.2014., 04:22   #9540
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova

Snijeg bas i je povoljan za neiskusne, bocis sa 30kmh, najgore kaj se moze desit jeda se nasadis na bankinu na kojoj je nanos od ralice. U ponoc u selu nema psa na cesti, kamoli da imam koji auto za lupit....
Diskutabilno, vrlo. Morao bi poznavat na toj cesti svaku rupu i svaku neravninu, i opet da to sve znaš, sve i jedna kocka osim slabe obične 316ice je prejaka za vozit 30kmh i 'bočit' kako ti kažeš, a da ne spominjem nepredvidivost iste na neočišćenoj i skliskoj cesti.
Ne znam što da ti kažem da me ne shvatiš krivo, al vjeruj mi da je to zadnji auto (kocka) koji bi početnik trebao voziti, a kamoli ne u kombinaciji sa snijegom....
Tu je recimo jedan merc 190 (fan bmw-a sam, a stari merca, tako da smo izvozali sve kombinacije) je daleko prilagodljiviji i 'pitomiji' za isprobavat kojekakve cirkuse po snijegu nekom neukom. Tek nakon par zima te školice bilo bi razumno prijeć na sve čari nečeg tako nepredvidivog kao što je kocka.